Om os

Generelt

Netto Perforering Skanderborg ApS blev etableret i 1997 og har base i Skanderborgs industriområde. Virksomheden er en specialiseret underleverandør inden for metal og stål, der varetager mange forskellige opgaver, heriblandt standardleverancer, bearbejdning, konstruktioner i 3D og professionel rådgivning.

Netto Perforering Skanderborg er en kvalitets- og serviceorienteret virksomhed med kompetente og erfarende medarbejdere.

Kundetilpassede løsninger

Hos Netto Perforering Skanderborg udvikler vi specialfremstillede emner og tilbyder kundespecifikke løsninger. Vi har mere end 25 års erfaring og viden, og vi kan varetage hele produktionsprocessen fra konstruktion til færdige emner.

Vi står klar til at hjælpe med optegning af emner og mange forskellige bearbejdningsopgaver, herunder laserskæring, revolverstansning, svejsning, kantbukning m.m.

Standardvarer

Netto Perforering Skanderborg har mere end 400 forskellige standardvarer på lager, herunder perforerede plader, strækmetal, punktsvejste net og gitteriste. Vi har også et netværk af nogle af Europas førende producenter, der gør vi kan levere mere end 1.000 forskellige standardvarer.

Mission

Kvalitet og service er vores centrale fokus, for herigennem at skabe merværdi for vores kunder. Netto Perforering Skanderborg tilbyder stor fleksibilitet, viden og konkurrencedygtige priser, så vi i samarbejde med kunden kan opnå de bedste løsninger.

Vision

Netto Perforering Skanderborg har en vision om at blive den førende totalleverandør indenfor stål og metal i Danmark – dette er et ønske om at blive kundens foretrukne samarbejdspartner ved såvel kundespecifikke løsninger som ved standardvarer.

Hvad vi kan tilbyde