Diverse kompetencer

Hvad vi kan tilbyde

Billedperforering

Netto Perforering er rigtig stærke indenfor netop billedperforering. Det startede helt tilbage i 2003/2004, hvor vi i samarbejde med blandt BIG ApS og Høfner Group perforerede verdens største afbildning af Mount Everest. Det endte med ca. 1250 plader (ca. 2500 m2), hvor ikke to emner var ens.

Der har efterfølgende været rigtig mange spændende projekter – alt lige fra lidt større projekter som rådhuset (Fælleden) i Skanderborg, hunden i ”THE LEGO MOVIE World” i Legoland til lidt mindre projekter som afskærmninger til Den jydske Haandværkerskole i Hadsten, blindeskrift til Bredgade i Herning og lignende. Se evt. mere under ”Inspiration” her på siden.

Softwaren der bruges, er udviklet meget siden vi startede og samtidig har vi købt rigtig mange nye værktøjer, så mulighederne er mange. Kontakt os evt. på 7022 1333 eller skrive til os på salg@nettoperforering.dk, for at høre mere omkring mulighederne med billedperforering – det kunne jo også være et logo, tekst eller lignede i en eller anden form for afskærmning (cykelskur, skraldespande etc.).

Montage

Ønsker I et færdigt produkt, kan vi sagtens være behjælpelige med montage, såfremt det er noget der kan håndteres i vores produktionshal.

Er det ude af huset, som for eksempel montage af facade, opsætning af afskærmning eller lignende, så har vi faste samarbejdspartnere der kan træde til. Vi leverer naturligvis også gerne direkte til en af jeres evt. samarbejdspartnere.

Eksterne samarbejdspartnere

Vi har gennem årene opbygget et stort netværk af faste samarbejdspartnere, så kan det ikke håndteres i huset, er vi grundet volumen stadig konkurrencedygtige på nedenstående ydelser. Der er naturligvis også mulighed for at I står for nedenstående og vi så færdiggøre emner hos os efterfølgende.

Overfladebehandling

Netto Perforering Skanderborg har faste samarbejdspartnere indenfor de mest gængse typer overfladebehandlinger:

  • Pulverlakering
  • Vådlakering
  • Anodisering
  • Galvanisering

Ved større eller mere tekniske sager formidler vi også jævnligt kontakten mellem kunden og samarbejdspartneren. Foruden at vi tilbyder god sparring, er vi også konkurrencedygtige rent prismæssigt.

Rørlaserskæring

Rørlaserskæring kan ofte være en del af kundens løsning, og derfor har vi en fast underleverandør. Vi hjælper også gerne med optegning af emner, og sørger for at levere de korrekte filer til vores underleverandøren.

Med en fast underleverandør kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser, og stå indenfor kvaliteten.

Spåntagning (fræsning/drejning)

​Spåntagning er også en mulighed gennem vores faste samarbejdspartnere, og de kan arbejde i alle gængse materialer.

Vil du vide mere,
eller har du en forespørgsel?

Så står vi klar med professionel rådgivning lige fra kundespecifikke løsninger, 3D konstruktioner m.m.
Kontakt os på +45 7022 1333 eller salg@nettoperforering.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig.