Leverandør af totalløsninger
& standardvarer

Standard. Special. Total.

Netto Perforering Skanderborg laver alle former for specialopgaver, herunder kundespecifikke løsninger, konstruktion i 3D og professionel rådgivning. Vi har også mere end 400 forskellige standardvarer på lager og kan levere mere end 1.000 forskellige standardvarer via vores netværk af producenter i Europa.

Som kunde hos os får I altid den bedste løsning med stor fleksibilitet og konkurrencedygtige priser.

Kvalitet

Fleksibilitet

Kompetencer

Totalleverandør

Det siger vores kunder

Vi leverer EDI-vandbehandlingsanlæg og havde brug for en leverandør, som kan producere EDI-rammer i rustfrit stål. Både standard- og tilpassede rammer, som vi selv udvikler tegningsmaterialet til.

Vi oplever, at Netto Perforering altid leverer god kvalitet. Og så er de nemme og ligetil at kommunikere med – og gode til at melde tilbage, hvis der fx mangler noget på tegningen eller andet. Vi er godt tilfredse, de er helt igennem fair også med priserne.

Steffen Østerby Kleis, Produktionsteknolog hos Silhorko – en del af Grundfos

Som ordreproducerende virksomhed er det helt afgørende, at vi kan regne med vores leverandører. Og det kan vi med Netto Perforering. I bund og grund har vi et godt samarbejde og en fin dialog. Vi fornemmer, at de i den grad forstår vores behov. De følger altid op, holder hvad de lover og ikke mindst, leverer til tiden. Vi er super tilfredse med samarbejdet.

Thomas Kramer, indkøber hos Lindab A/S

Netto Perforering leverer bl.a. master til vores udendørslamper produceret i cortenstål. Vi har her fundet en dansk leverandør som vi kan regne med: ordrer bekræftes altid med det samme og der leveres som lovet. Samtidig er Netto Perforering rimelig fleksible, når vi indimellem har brug for at få fremrykket en ordre. Det sætter vi stor pris på.

Susanne Heckmann Høy, indkøber hos Louis Poulsen A/S

01/03

Projekter

VM-Bjerget

VM Bjerget er tegnet af arkitektfirmaet Bjarne Ingels Group, og stod færdigt i 2008. Projektet blev kåret til verdens bedste boligbyggeri på World Architecture Fair, og siden hen vundet flere priser.

Netto Perforering fremstillede facadebeklædning til denne unikke bygning, og leveret 2500 m2 perforerede plader til projektet.

02/03

Projekter

Maltfabrikken

Maltfabrikken i Ebeltoft blev vinder af Årets Byggeri i kategorien Åben 2020. Netto Perforering leverede størstedelen af bygningens indvendige beklædning til omdannelse af Maltfabrikken.

03/03

Projekter

Legoland

”Hunden” var et anderledes projekt til LEGO Movie World. Netto Perforering stod for den komplette inddækning – både optegning og produktion af samtlige aluminium plader.